Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτήν την ιστοσελίδα για να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών σας. Με κλικ σε οποιοδήποτε σύνδεσμο σε αυτή τη σελίδα, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για να θέσουμε τα cookies.

Greece

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας παρουσιάζoυμε τον πρώτο Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας της Zoetis Hellas. Με αυτό τον Απολογισμό, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας για διαφάνεια και ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές, με στόχο να ωφελήσουμε την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε.

Πρωτοπόροι και στην ανάληψη της κοινωνικής ευθύνης, αναλάβαμε τα προηγούμενα χρόνια και συνεχίσαμε στο 2020, σειρά πρωτοβουλιών, πιστοί στους 3 βασικούς πυλώνες, που η εταιρεία μας έχει επιλέξει σε παγκόσμιο επίπεδο. Η φροντίδα και η συνεργασία με τους συναδέλφους, τις τοπικές κοινότητες και όσους φροντίζουν τα ζώα, η καινοτομία για την βελτίωση της υγείας των ζώων, η προστασία του πλανήτη μας, αποτελούν τους οδηγούς μας και ταυτόχρονα αντιπροσωπεύουν τις τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις για τη Zoetis Hellas.

Σε αυτό τον Απολογισμό, μοιραζόμαστε την επιχειρηματική μας προσέγγιση για την υγεία των ζώων και το κτηνιατρικό επάγγελμα, τη συνεισφορά μας στην κοινωνία, τις ενέργειες μας για έναν ευχάριστο και παραγωγικό εργασιακό χώρο και τον τρόπο με τον οποίο προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε τον αντίκτυπό μας στους φυσικούς πόρους. Δημοσιεύοντας την πορεία μας στην εταιρική υπευθυνότητα, έχουμε ως προτεραιότητά να ενημερώσουμε και να εμπλέξουμε τα ενδιαφερόμενα μέρη, να αποτελέσουμε παράδειγμα προς μίμηση, αποδεικνύοντας ότι η κοινωνική ευαισθησία μπορεί να είναι εκ παραλλήλου μια βασική ιδιότητα σε μια εμπορική επιχείρηση και να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο τον κτηνιατρικό κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας, σαν ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνικής ζωής στη χώρα μας.

Στη Zoetis Hellas, πιστεύουμε ακράδαντα ότι η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η Εταιρική Υπευθυνότητα είναι ο τρόπος για την επίτευξη συνεχούς προόδου και ανάπτυξης. Δεσμευόμαστε και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις κοινωνικές, περιβαλλοντικές και οικονομικές προκλήσεις που θα συναντήσουμε στο ταξίδι μας προς τη δημιουργία ενός βιώσιμου κόσμου, για τα ζώα, την υγεία, για εσάς.

Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας της Zoetis Hellas

Ενημέρωση για τον Covid-19

Δείτε το βίντεο