Χρησιμοποιούμε cookies σε αυτήν την ιστοσελίδα για να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών σας. Με κλικ σε οποιοδήποτε σύνδεσμο σε αυτή τη σελίδα, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για να θέσουμε τα cookies.

Greece

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η Zoetis θέτει στο επίκεντρο της δραστηριότητάς της τη συνεχή καινοτομία για την ανάπτυξη κτηνιατρικών φαρμάκων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες όσων ασχολούνται με την εκτροφή και την περίθαλψη ζώων. Ο τομέας Έρευνας και Ανάπτυξης (E&A) αποτελεί τον πυρήνα των προσπαθειών μας για την επίτευξη  πρωτοποριακών αποτελεσμάτων, προσβλέποντας στην κάλυψη των μελλοντικών αναγκών  κτηνιάτρων και κτηνοτρόφων σε όλες τις τοπικές αγορές, παγκοσμίως.

Οι ερευνητές και οι επιστήμονες που απασχολούμε διεθνώς, εργάζονται για να διευρύνουν και να βελτιώσουν τις σειρές των προϊόντων μας, προσθέτοντας νέα είδη ή νέες ενδείξεις, εξασφαλίζοντας εγκρίσεις σε επιπλέον χώρες ή δημιουργώντας νέους συνδυασμούς και επανασυνθέσεις, έτσι ώστε όλο και περισσότεροι πελάτες να μπορούν να αποκομίσουν οφέλη από τις λύσεις μας στον τομέα των κτηνιατρικών προϊόντων. Ο τομέας Έρευνας και Ανάπτυξης (E&A) νέων προϊόντων αξιοποιεί τις ανακαλύψεις στους τομείς των γεωργικών υλικών, των φαρμάκων και της βιοτεχνολογίας. Η ικανότητά μας να αξιοποιούμε τόσο τις ανακαλύψεις άλλων βιομηχανιών, όσο και του δικού μας τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης (E&A)  προσφέρει μια ταχύτερη, λιγότερο δαπανηρή και περισσότερο προβλέψιμη διαδικασία, καθώς και ένα βιωσιμότερο τομέα Ε&Α σε σύγκριση με αυτόν της ανθρώπινης υγείας.

Κύριοι τομείς Έρευνας και Ανάπτυξης (E&A)

Η έρευνά μας τροφοδοτείται τόσο από την καινοτομία εντός της Zoetis, όσο και από συνεργασίες με εξωτερικούς συνεργάτες. Εφαρμόζουμε την έρευνά μας σε ένα ευρύ και ποικιλόμορφο φάσμα ειδών, θεραπευτικών τομέων και γεωγραφικών περιοχών περιλαμβάνοντας σε αυτήν εμβόλια, φάρμακα, γενετικά προϊόντα, προσθετικά ζωοτροφών, διαγνωστικά και βιοσυσκευές.

Δυνατότητες Έρευνας και Ανάπτυξης (E&A)

Ειδίκευση

Ο τομέας Ε&Α της Zoetis αποτελείται από ειδικευμένους επιστήμονες πολυάριθμων επιστημονικών κλάδων και κτηνιάτρους. Οι ειδικοί αυτοί αξιοποιούν πρωτοποριακές υποδομές έρευνας, τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και καινοτόμες προσεγγίσεις, με σκοπό να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις υγειονομικής περίθαλψης σε κτηνιάτρους και κτηνοτρόφους.

Παγκόσμιες επιχειρήσεις

Εκτός από τα κεντρικά γραφεία Έρευνας και Ανάπτυξης (E&A) στο Καλαμαζού του Μίσιγκαν, το δίκτυο έρευνας της Zoetis περιλαμβάνει ομάδες Ε&Α σε ολόκληρη την επικράτεια των ΗΠΑ (Καλιφόρνια, Αϊόβα, Μέριλαντ, Μιζούρι, Νεμπράσκα, Νιου Τζέρσι και Βόρεια Καρολίνα), στον Καναδά, στην Ευρώπη (Βέλγιο, Γαλλία και Ισπανία), στην Αυστραλία και σε σημαντικές αναπτυσσόμενες αγορές (Βραζιλία, Ινδία και Κίνα).

Αυτό το παγκόσμιο δίκτυο μάς επιτρέπει να αφουγκραζόμαστε τις απαιτήσεις των κτηνιάτρων και των κτηνοτρόφων κάθε περιοχής και να μετατρέπουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε πρακτικές και οικονομικά αποδοτικές καινοτομίες, ειδικά σχεδιασμένες για να καλύπτουν τις ανάγκες τους. Η γεωγραφική μας εμβέλεια αποτελεί τη βάση της ικανότητάς μας να ανταποκρινόμαστε με ταχύτητα και ακρίβεια όταν λοιμώδεις ασθένειες νέες ή επανεμφανιζόμενες, εξαπλώνονται και απειλούν τις ζωές των ανθρώπων, των ζώων και τους βιοτικούς πόρους.